Wie zijn wij (Impressum)

Onder de “Gidsen” staan wij (Harry en Olsen). 

Snowkiten in Noorwegen word uitgevoerd van:

LAKEUNITED OG

Reisorganisatie

UID-Nr: ATU 73749036
FN: 500 366h
FB-Gerecht: Landesgericht Eisenstadt
Sitz: Oostenrijk, 7141 / Podersdorf am See, Frauenkirchnerstraße 35/4

Tel: +43 (0)676 – 676 96 92
E-Mail: info@lakeunited.com
WWW: https://www.lakeunited.com

Vakantiegarantie:

Entsprechend der gesetzlichen Vorschriften ist die LAKEUNITED OG im GISA – Verzeichnis des BMWFW unter der Nummer 31109178 eingetragen. Die LAKEUNITED OG verfügt über eine Insolvenzversicherung durch die HDI Global SE, HDI- Platz 1, 30659 Hannover (Polizzen- Nummer: 1820062). Als Abwickler im Falle einer Insolvenz steht die TVA – Tourismusversicherungsagentur GmbH zur Verfügung.

Kontaktdaten:

TVA – Tourismusversicherungsagentur GmbH
Baumannstraße 9/8, 1030 Wien
24h – Notfallnummer: +43 1 361 9077
E-Mail: kundengeldabsicherung.at@hdi.global

Disclaimer:

Aansprakelijkheid voor inhoud
De inhoud van onze pagina’s is met grote zorg samengesteld. Voor de nauwkeurigheid, volledigheid en tijdigheid van de inhoud kunnen we echter niet garanderen. Als dienstverlener zijn wij volgens § 7 Abs.1 TMG verantwoordelijk voor de eigen inhoud aan deze zijden volgens de algemene wetten. Volgens §§ 8 tot 10 TMG zijn wij als dienstverlener echter niet verplicht om verzonden of opgeslagen informatie van derden te controleren of omstandigheden te onderzoeken die wijzen op een illegale activiteit. Verplichtingen om het gebruik van informatie onder het algemeen recht te verwijderen of te blokkeren blijven onaangetast. Aansprakelijkheid in dit verband is echter alleen mogelijk vanaf het moment van kennis van een specifieke inbreuk. Na kennisgeving van passende schendingen, zullen we deze inhoud onmiddellijk verwijderen.

Aansprakelijkheid voor links
Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden op wiens inhoud wij geen invloed hebben. Daarom kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor deze externe inhoud. De inhoud van de gelinkte pagina’s is altijd de verantwoordelijkheid van de respectieve aanbieder of exploitant van de pagina’s. De gekoppelde pagina’s werden gecontroleerd op mogelijke juridische overtredingen op het moment van koppelen. Illegale inhoud was niet herkenbaar op het moment van koppelen. Een permanente inhoudscontrole van de gelinkte pagina’s is echter niet redelijk zonder concreet bewijs van een wetsovertreding. Na kennisgeving van schendingen zullen we dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

Copyright
De inhoud en werken op deze pagina’s gemaakt door de site-exploitanten zijn onderworpen aan de Duitse auteursrechtwetgeving. Het dupliceren, verwerken, verspreiden en elke vorm van exploitatie buiten de grenzen van het auteursrecht vereist de schriftelijke toestemming van de respectieve auteur of maker. Downloads en kopieën van deze site zijn alleen voor privé, niet-commercieel gebruik. Voor zover de inhoud aan deze zijde niet door de exploitant is gemaakt, worden de auteursrechten van derden in aanmerking genomen. In het bijzonder wordt inhoud van derden als zodanig geïdentificeerd. Als u nog steeds op de hoogte bent van een inbreuk op het auteursrecht, vragen wij u om een notitie. Na kennisgeving van schendingen zullen we dergelijke inhoud onmiddellijk verwijderen.